Lone Jøhnk

Arbejdssted HF&VUC NORD Aalborg
Fag Engelsk og psykologi
Valgt til bestyrelsen 2014
Jeg er i bestyrelsen fordi…. Jeg synes det er spændende at få indblik i hvor mange forskellige måder læsevejledning kan gøre en forskel. Desuden mener jeg at vi i foreningen kan være med til at udvikle en god praksis på skolerne der giver plads til alle.
Det der optager mig i bestyrelsesarbejdet lige nu Det seneste år har etableringen af en ny samlet forening for læsevejledere fra både EUD, de gymnasiale og de videregående uddannelser fyldt meget – det kommer det nok til at gøre lidt ind i 2020.  Men nu er den her og jeg er overbevist om, at vi er stærke sammen og kan hjælpe hinanden på tværs af skoleformerne.
Det der optager mig som læsevejleder lige nu På vores skole er vi meget optagede af at balancere mellem at udvikle vores SPS-tilbud, så det giver mest mulig mening for vore ordblinde kursister og på samme tid skabe nogle generelle tilbud der både rummer de ordblinde og de der af andre grunde har brug for ekstra støtte fx i forbindelse med større opgaver.
Det bedste ved at være læsevejleder Når kursister eller kolleger kommer og fortæller stolt om smarte tricks, nye færdigheder eller flotte resultater i undervisningen eller til eksamen.
Det sværeste ved at være læsevejleder At få tid til at føre alle de spændende ideer ud i livet, som jeg får i samarbejde med kursister og kolleger.
I øvrigt Jeg holder af at lave noget helt andet i min fritid – jeg har fået have som jeg er ret vild med, jeg elsker også at strikke og bare være!