Signe Pedersen

NavnSigne C. D. Pedersen
ArbejdsstedCampus Vejle, HHX
FagMatematik og Religion
Valgt til bestyrelsen2019
Jeg er i bestyrelsen fordi….Jeg vil gerne udvikle matematikvejledningen i samarbejde med de andre dygtige matematikvejledere, og jeg brænder for at få vejledningen synliggjort på alle skoler
Det der optager mig i bestyrelsesarbejdet lige nuDa jeg lige er blevet valgt handler det om at finde den rigtige sti i arbejdet, og hvilken vej vi skal gå fremadrettet
Det der optager mig som matematikvejleder lige nuKoblingen mellem det eleven har svært ved og det som eleven siger, og hvordan man praktisk bedst organiserer sig på skolen.
Det bedste ved at være matematikvejlederNår det lykkedes! Når eleverne knækker koden og ser lyset. Det er fedt at følge deres trin på vejen og den relation man får med eleven gør at man får lov til at være med hele vejen.
Det sværeste ved at være matematikvejlederNår man får en elev som man ikke kan “nå ind til”, og dermed ikke kan få hjulpet på elevens bedste præmisser.
I øvrigtJeg arbejder også til dagligt med ASF-elever, som også er rigtig spændende, som også kan have udfordringer i matematikken.
Derudover nyder jeg min familie og naturen så meget som jeg kan.