Sidste nyt – maj 2020

Kære alle – hen over bededagsferien har vi sendt nyhedsbrev og mail om medlemsregistrering ud til alle medlemmer. MEN i sammenlægningen af to medlemslister og overgangen til et nyt system, så kan der være medlemmer der er faldet ud. Har du ikke modtaget to mails fra os over weekenden og mener du at du er medlem,  så send en mail til vores medlemsadministration på lom@nullsekr.dk – så der kan komme styr på det.

I nyhedsbrevet stod der bl.a. information om at årskurset i november 2020 er aflyst. MEN fortvivl ikke – fordi ligesom alt andet(forhåbentlig bortset fra CoVid.19) vender vi stærkt tilbage i 2021.
Vi arbejder på at lave en, om end meget mindre, digital erstatning på de oprindelige datoer for årskurset. Det vil I høre nærmere om senere på året.

Generalforsamlingen afholdes d.26. november 2020, og nærmere information om denne følger.