Gry Czaja

Arbejdssted Aalborg Handelsgymnasium, Turøgade
Fag Dansk og historie
Valgt til bestyrelsen 2016
Jeg er i bestyrelsen fordi…. Som ny-udklækket læsevejleder ønsker jeg at danne mig et så omfattende et netværk som muligt, samt suge erfaring og viden til mig. Som medlem af Danmarks Læsevejlederforenings bestyrelse har jeg fingeren på pulsen.
Det der optager mig i bestyrelsesarbejdet lige nu At finde ”min plads” i bestyrelsen, samt suge til mig af de øvrige medlemmers erfaring.
Det der optager mig som læsevejleder lige nu At få skabt min identitet som læsevejleder, og få et godt og konstruktivt samarbejde med elever og kolleger til at rulle.
Det bedste ved at være læsevejleder At se at det gør en forskel, både fagligt, men også mentalt det arbejde jeg som læsevejleder gør ift. mine elever.
Det sværeste ved at være læsevejleder At motivere elever, der igennem deres skolegang har været stigmatiserede i negativ retning af deres læse -og skrivevanskeligheder. At få dem ud af et negativt mønster og en fastgroet rolle.

At få samarbejdet med fagkollegerne til at fungere, således at især faglig læsning bliver en naturlig del af deres undervisning.

I øvrigt Jeg holder af at lave mad, bage kager og brød, drikke kaffe, læse, være i haven eller slappe af med mine børn og min mand.