Lone Jøhnk

Lone Jøhnk
Navn Lone Jøhnk
Arbejdssted VUC&hf Nordjylland, Aalborg Afdeling
Fag Engelsk og psykologi
Valgt til bestyrelsen 2014
Jeg er i bestyrelsen fordi…. Jeg synes det er spændende at få indblik i hvor mange forskellige måder læsevejledning kan gøre en forskel. Desuden mener jeg at vi i foreningen kan være med til at udvikle en god praksis på skolerne der giver plads til alle.
Det der optager mig i bestyrelsesarbejdet lige nu Styrkelsen af samarbejdet i regionerne – til sammen ligger læsevejlederne på de forskellige skoler inde med en masse god viden som vi kan have stor glæde af at dele med hinanden – det giver mening at starte med at dele med sin nabo-skole.
Det der optager mig som læsevejleder lige nu På vores skole er vi meget optagede af at blive gode til at udvikle undervisningen i fagene med undervisning større fokus på faglig læsning og skrivning – så jeg er optaget af samarbejdet mellem ’læse/skriveekspert’ og ’fageksperter’.
Det bedste ved at være læsevejleder Når kursister eller kolleger kommer og fortæller stolt om smarte tricks, nye færdigheder eller flotte resultater i undervisningen eller til eksamen.
Det sværeste ved at være læsevejleder At få tid til at føre alle de spændende ideer ud i livet som jeg får i samarbejde med kursister og kolleger.
I øvrigt Øver jeg mig også i fritiden på at lægge projekter fra mig – store stikkeprojekter, lange romaner og puslespil på over 1000 brikker holder min familie ikke af – for så skal vi igen have rugbrød til aftensmad!